Wat is het onderscheid tussen transport en levering?

Transport faciliteert het leveren van gas ene elektriciteit. De netbeheerders zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van dit transport over de zogenaamde transportwegen voor energie. U kunt niet overstappen van netbeheerder. Deze staan vast per regio, waardoor u enkel door verhuizing te maken kan krijgen met een andere netbeheerder.
De levering van energie is daadwerkelijk de hoeveelheid gas en elektriciteit dat op uw adres komt, oftewel de hoeveelheid die u verbruikt. De prijs die u hiervoor betaalt verschilt per energieleverancier. Bij Overstapgids kunt u energieleveranciers met elkaar vergelijken.

Transport faciliteert het leveren van gas ene elektriciteit. De levering van energie is daadwerkelijk de hoeveelheid gas en elektriciteit dat op uw adres komt, oftewel de hoeveelheid die u verbruikt.

Energie vergelijken en tot € 700 per jaar besparen

Op Overstapgids.nl kunt u binnen 2 minuten energie vergelijken en overstappen. Vul enkele gegevens en u ziet direct een overzicht van alle energieleveranciers. Energieprijzen vergelijken en kiezen voor de goedkoopste energieleverancier kan een huishouden per jaar gemiddeld meer dan € 200 besparen op de energierekening.

Gerelateerde artikelen

Abonnement vergelijking

Vind jouw ideale abonnement door abonnementen te vergelijken

Bestelbusje

Voordelen van het huren van een bestelbus

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.