Gasprijs

Bent u benieuwd naar de actuele gasprijs, of wilt u weten waar men deze op baseert? De gasprijzen ontwikkelen zich de laatste jaren vooral in een stijgende beweging, waardoor het duurder wordt om gebruik te maken van gas. Niet iedere leverancier hanteert een hoge gasprijs, vergelijk gas om jaarlijks een grote besparing te realiseren.

Het is mogelijk om jaarlijks tot honderden euro’s op uw energierekening te besparen, door over te stappen naar een meer voordelige aanbieder van gas.

Gasprijzen vergelijken

Het is verstandig om de gasprijzen te vergelijken en er op die manier voor te zorgen dat u een goed beeld krijgt van de kosten die u betaalt. Het is mogelijk om jaarlijks tot honderden euro’s op uw energierekening te besparen, door over te stappen naar een meer voordelige aanbieder van gas. De aardgasprijzen ontwikkelen zich bij alle leveranciers in min of meer dezelfde richting, maar dat neemt niet weg dat er sprake kan zijn van behoorlijke verschillen. Wij vergelijken de gasprijs 100% onafhankelijk voor u, waardoor we u graag een uitgebreid overzicht bieden van de tarieven die u bij de leveranciers betaalt.

Aardgasprijzen in Nederland

De aardgasprijs in Nederland is vooral afhankelijk van de vraag en het aanbod, aangezien we jaarlijks een bepaalde hoeveelheid gas uit de bodem kunnen halen. Dit gas wordt gebruikt om in onze behoeften te voorzien, al lopen die over het algemeen alleen maar verder op. De aardgasprijzen lopen vooral op tijdens de koude wintermaanden, aangezien de vraag tijdens die periode flink toeneemt. Bovendien zijn we voor een deel afhankelijk van gasleveringen uit het buitenland, zoals Rusland. De aardgasprijzen kunnen wat dat betreft ook gebaseerd worden op de tarieven die de buitenlandse aanbieders de Nederlandse energieleveranciers in rekening brengen. Gasprijzen vergelijken doet u binnen luttele seconden, onafhankelijk bij Overstapgids.

Andere onderwerpen binnen

Gasprijs
Gasprijzen vergelijken
Gasprijzen vergelijken zakelijk
Gasprijzen vergelijken 2013
Gasprijzen vergelijken grootverbruik
Goedkoop gas
Tarieven gas
Gastarieven vergelijken
Gas aanbieders vergelijken
Gasleveranciers
Prijzen gasleveranciers
Goedkoopste gasleverancier
Gasleverancier kiezen
Beste Gasleveranciers
Gasleveranciers Nederland
Groene gasleveranciers
Gasprijs per m3
Gas en Stroom

 

Gerelateerde artikelen

Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Hoe Vergelijk Je Internet-, TV- en Alles-in-1 Pakketten Slim?
Overstappen op een Genie hoogwerker
Overstappen op een Genie hoogwerker

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.